Cine suntem

Pagina Principală > Cine suntem

general photo 13

RSD – Romsym Data este o companie specializată în furnizare de servicii de consultanță si training în domeniul tehnologiei informatiilor. Până în prezent, ca parte a activităților de consultanță IT, membrii echipei noastre au fost implicați într-un număr foarte mare de proiecte acumulând experiență în sisteme informatice foarte variate și domenii de activitate diverse, precum: Institutii financiar-bancare, Telecomunicatii, Asigurari, Retail, Instituții Publice etc.

Suntem mândri să oferim servicii complete în următoarele 3 directii:

Suntem mândri să oferim servicii complete în următoarele 3 directii:

Cursuri de formare în domeniul Tehnologiei Informaționale
Vezi detalii

Audit și Consultanță IT
Vezi detalii

Certificarea sistemelor de management
Vezi detalii

Din punct de vedere organizatoric, suntem parte a companiei internaţionale Romsym Data Romania, înfiinţată în anul 1992, cu sediul central la București, fiind prezenţi atât pe piaţa din Republica Moldova şi România, cât şi pe cea din Serbia si Bulgaria. În Moldova existăm din anul 2007, iar între timp am devenit unul dintre liderii din domeniul integrării sistemelor informatice software si hardware pe piața locală alaturi de Reliable Solutions Distributor SRL.

Experiența si calificarea echipei noastre, împreună cu parteneriatele dezvoltate alaturi de clienții noștri, ne recomandă ca fiind o companie de încredere, care furnizează servicii de consultanta IT de o calitate excelenta.

Misiunea noastră

Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aibă ca rezultat creșterea eficienței și productivității, ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.