CURSURI DE FORMARE IT - Cursuri si certificări marca ITTraining Romania si COMPTIA

Home > Cursuri de formare IT

general photo 10

Deși importantă pentru dumneavoastră, dezvoltarea profesională, se poate dovedi a fi o provocare. Cu RSD - Romsym Data, este simplu. După un deceniu de furnizare de servicii și programe de învățare pentru profesioniști din Republica Moldova, România și nu numai, ne-am dezvoltat know-how-ul și programele pentru a face obținerea de calificari și certificări cât mai simplă. Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă pe care o are o companie. Această resursă trebuie îngrijită, pregatită, dezvoltată pentru a putea satisface nevoile de funcționalitate în lucrul de zi cu zi. Dar acest lucru este un lucru deja cunoscut și conștientizat pe plan mondial. Noțiunea de "training" poate fi privită, astfel, din perspectiva mai largă a procesului educațional. În esență, training-ul nostru se adresează oricărei persoane care dorește să se perfecționeze sau să se specializeze într-un domeniu anume din lumea IT.

Cursurile noastre nu doar vă ajută să obtineți certificarile recunoscute pe piață, vă oferă și modalitățile concrete de a implementa abilitățile dobândite în viața profesională reală.

Cursuri si Certificări COMPTIA

CompTIA (Computing Technology Industry Association) este cel mai mare furnizor de certificări IT vendor-neutral de la nivel mondial. oferind examene de certificare în domenii precum suport IT, securitate, rețele, servere etc. În prezent, nu mai puțin de 1.000.000 de specialiști IT din întreaga lume dețin certificări CompTIA.

Cursurile CompTIA, recunoscute în toată lumea, pot fi parcurse și în Republica Moldova, prin RSD – Romsym Data.

De ce IT?

În zilele noastre, folosirea calculatoarelor în activitățile de business este, practic, o axiomă. Calculatorul a devenit, din ce în ce mai mult, un partener de muncă, de timp liber sau chiar de... discuție. Cu toate acestea, cunoștințele necesare pentru a maximiza capacitățile calculatoarelor cresc într-un ritm exponențial, mai mult decât capacitatea oamenilor de a acumula know-how-ul minim necesar.

ITTraining.ro are cel mai bine documentat portofoliu de cursuri în domeniul Tehnologiilor Informaționale din Europa de Est. Varietatea largă a cursurilor oferite vă permite asimilarea de cunoștințe și abilități care vă vor oferi un avantaj competitiv pe piața. Găsiți aici toate cursurile disponibile:

https://www.ittraining.ro/allproducts.php

Forme de livrare a cursurilor

Cu trainer certificat în sălile noastre de clasă, la compania dvs. sau online, formatele noastre de livrare sunt convenabile și vă permit să alegeți când, unde și cum vor fi livrate cursurile.

Cine sunt trainerii?

Trainerii ITtraining sunt fie instructori certificați internațional, fie practicieni cu o experiență semnificativă în domeniul respectiv. ITtraining.ro este cel mai complet centru de instruire IT având cea mai diversificată ofertă de cursuri cu certificare internațională începând cu domeniul securității sau sisteme de operare și terminând cu cel aplicații de business și consultanță. Absolut toți instructorii de la ITtraining au certificare obținută la producător, ceea ce le permite să aibă acces nu numai la cursurile originale dar şi să accesese contactele necesare pentru a răspunde la orice problemă care poate apărea în decursul cursului sau la implementarea soluției.