Politică de Confidențialitate

Pagina Principală > Politică de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate definește modul în care noi, RSD - Romsym Data, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal, când accesați sau interacționați cu website-ul nostru www.romsym.md, și de unde obținem sau colectăm datele dvs.

Această Politică de Confidențialitate este aplicabilă din data de 20.08.2020.

Cuprins

 • Rezumat
 • Detalii despre compania noastră
 • Ce informații colectăm când vizitați website-ul nostru
 • Ce informații colectăm când ne contactați
 • Cum colectăm informații despre dvs. de la părți terțe
 • Dezvăluirea și utilizările adiționale ale datelor dvs.
 • Durata stocării datelor dvs.
 • Securizarea informațiilor dvs.
 • Drepturile dvs. asupra datelor cu caracter personal
 • Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri
 • Date cu caracter personal sensibile
 • Modificări ale politicii noastre de confidențialitate
 • Confidențialitatea minorilor
 • Drepturi de autor
 • Rezumat

Această secțiune rezumă modul în care obținem, stocăm și utilizăm datele dvs. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidențialitate. Secțiunea aceasta nu este o descriere completă și este necesară citirea capitolelor adiționale prezente în acest document, pentru completări.

 • Operatorul de date: RSD - Romsym Data
 • Cum colectăm sau obținem informații despre dvs.:
 • Când furnizați datele respective (ex: prin contactarea noastră)
 • Ce informații colectăm: nume și adresă de e-mail
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terțe: nu dezvăluim detaliile dvs. unor părți terțe, în afara respectării oricărei obligații contractuale față de dvs.
 • Datele utilizatorilor sunt vândute către părți terțe? (în alte cazuri în afară de vânzarea sau cumpărarea afacerii/companiei): Nu
 • Cât timp sunt stocate informațiile dvs.: nu mai mult decât este necesar, în funcție de obligațiile noastre legale (ex. pentru a menține arhive contabile), sau orice altă bază legală pentru folosirea informațiilor (ex: consimțământ, obligații contractuale, interese legitime). Informații despre perioade specifice de stocare a datelor utilizatorilor se află în secțiunea Durata stocării datelor dvs.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informații pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre, utilizând tehnologia SSL/TLS, permiterea accesului la datele dvs. cu caracter personal doar când este necesar, criptarea e-mail-urilor și criptare la nivel de end-point.
 • Folosirea de cookie-uri: nu folosim cookie-uri pe website-ul nostru.
 • Utilizarea proceselor automatizate de luare a deciziilor și de creare de profiluri: noi nu utilizăm procese automatizate de luare de decizii sau de creare de profiluri.
 • Drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. cu caracter personal
  • aveți dreptul de a accesa datele dvs. și de a primi informații despre utilizarea acestora
  • aveți dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor
  • aveți dreptul de a cere ștergerea datelor
  • aveți dreptul de a restricționa utilizarea datelor
  • aveți dreptul de a primi datele într-un format portabil
  • aveți dreptul de a vă opune prelucrarii datelor dvs.
  • aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs.
  • aveți dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere
 • Informații cu caracter personal sensibile: noi nu intenționăm să colectăm ceea ce este denumit în mod obișnuit "date cu caracter personal sensibile". Vă rugăm să nu trimiteți informații cu caracter personal sensibile despre dvs. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea principală intitulată "Informații cu caracter personal sensibile".

Detaliile noastre

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: RSD - Romsym Data. Puteți contacta operatorul de date scriind la adresa de e-mail: [email protected]

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Ce informații colectăm când vizitați website-ul nostru

Colectăm și folosim informațiile de la vizitatorii site-ului Web, în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale datelor dvs.

Informații despre log-ul serverului Web

Utilizăm un server propriu pentru a găzdui site-ul nostru Web.

Utilizarea informațiilor din log-urile serverului website-ului, în scopuri de securitate IT.

Colectăm și stocăm log-urile serverului, pentru a asigura securitatea rețelei IT. Aceasta include analizarea fișierelor log-urilor, pentru a ajuta la identificarea și prevenirea accesului neautorizat la rețeaua noastră, distribuirea de coduri rău intenționate, previzionarea atacurilor DDOS și a altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activități neobișnuite sau suspecte.

Dacă nu investigăm o activitate suspectă sau potențială amenințare, nu facem nici o încercare de a vă identifica pe baza informațiilor colectate prin log-urile serverului.

Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea obligațiilor legale la care suntem supuși (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Obligația legală: înregistrarea accesului la site-ul nostru Web, utilizând fișiere de tip log de server, este o măsură tehnică pentru a asigura un nivel de securitate adecvat pentru a proteja informațiile colectate de pe site-ul nostru, în conformitate cu articolul 32 alineatul (1) din Regulamentul general privind protecția datelor.

Informațiile pe care le colectăm, atunci când ne contactați

Colectăm și utilizăm informațiile de la persoanele care ne contactează, în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale informațiilor dvs.

E-mail: Când trimiteți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: Pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom prelucra informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Formular de contact

Când ne contactați utilizând formularul de contact, colectăm adresa de e-mail. De asemenea, colectăm orice alte informații pe care ni le furnizați, atunci când completați formularul de contact.

Dacă nu furnizați informațiile obligatorii cerute de formularul de contact, nu veți putea trimite formularul de contact și nu vom primi solicitarea dvs.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru a păstra evidența corespondenței.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare, într-un contract, la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom prelucra informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Telefon

Când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi. Nu înregistrăm apelurile telefonice.Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor). Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom prelucra informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Transferul și stocarea informațiilor dvs.

Informațiile despre apelul dvs., cum ar fi numărul dvs. de telefon și data și ora apelului dvs., sunt prelucrate de către furnizorul nostru de servicii telefonice Orange. Politica de confidențialitate a sa este disponibilă aici: https://www.orange.md/cloud/privacy/

Poșta

Dacă ne contactați prin poștă, vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați în orice comunicări poștale pe care ni le trimiteți. Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor). Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs., înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom procesa informațiile dvs., pentru a face acest lucru).

Informații colectate sau obținute de la terți

Această secțiune stabilește modul în care obținem sau colectăm informații despre dvs., prin intermediul terților.

Informații primite de la terți

În general, noi nu primim informații despre dvs. de la terți, decât în cazul în care ați manifestat interes pentru unul dintre produsele distribuite pe paginile producătorilor, iar aceștia au transferat datele către noi în baza contractului de distribuție.

Dacă primim informații despre dvs., din greșeală

Dacă primim, din greșeală, informații despre dvs., de la o parte terță și/sau nu avem o bază legală pentru prelucrarea acestor informații, vom șterge informațiile dvs.

Dezvăluirea și utilizarea suplimentară a datelor dvs.

Această secțiune stabilește circumstanțele în care vom dezvălui datele dvs. unor părți terțe și orice alte scopuri suplimentare pentru care utilizăm datele dvs.

Dezvăluirea informațiilor dvs., furnizorilor de servicii

Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea și care procesează informațiile dvs. pentru noi, în numele nostru. Aceștia sunt:

- Furnizorii de servicii de telefonie, inclusiv Orange. Politica lor de confidențialitate este disponibilă aici: https://www.orange.md/cloud/privacy/

Furnizorii noștri de servicii sunt localizați în Republica Moldova.

Informațiile dvs. vor fi partajate cu acești furnizori de servicii / producătorii de soluții/produse pe care le distribuim acolo unde este necesar, pentru a vă oferi produsul/serviciul pe care l-ați solicitat, indiferent dacă această solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comanda de produse și servicii de la noi.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor). Interesul legitim bazat pe: în cazul în care partajăm informațiile dvs. cu acești terți, într-un alt context decât în cazul în care este necesar pentru a efectua un contract (sau in urma solicitării dvs. de a face acest lucru), vă vom partaja informațiile cu astfel de terțe părți, pentru a ne permite să ne conducem și să gestionăm eficient afacerea sau să prelucrăm comenzile plasate de dvs.

Dezvăluirea și utilizarea informațiilor dvs., din motive legale

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenințări la adresa siguranței publice, către o autoritate competentă. Dacă supectăm că a avut loc un comportament criminal sau potențial, vom avea nevoie, în anumite circumstanțe, să contactăm o autoritate competentă, cum ar fi poliția. Ar putea fi cazul, de exemplu, dacă bănuim că s-a comis o fraudă sau o infracțiune cibernetică sau dacă primim amenințări sau comunicări rău intenționate față de noi sau față de terți.

În general, va trebui doar să vă prelucrăm informațiile în acest scop, dacă ați fost implicați sau afectați de un astfel de incident, într-un fel sau altul. Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor). Interes legitim: prevenirea criminalității sau a activității criminale suspectate (cum ar fi frauda).

În legătură cu aplicarea sau aplicarea potențială a drepturilor noastre legale

Vom utiliza informațiile dvs. în legătură cu punerea în aplicare sau cu potențialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul de informații cu agențiile de colectare a datoriilor, dacă nu plătiți sumele datorate atunci când sunteți obligat contractual să faceți acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (în cazul în care am încheiat un contract cu dvs.) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care le avem în temeiul dreptului de autor sau dreptului delictual).

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor). Interes legitim: să ne impunem drepturile legale și să luăm măsuri pentru a ne asigura drepturile legale. În legătură cu un litigiu sau o procedură juridică sau potențial juridică

Este posibil să fie necesar să utilizăm informațiile dvs., dacă suntem implicați într-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terță, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotărâri judecătorești sau a unui proces similar. Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor). Interes legitim: soluționarea litigiilor și a eventualelor litigii.

Pentru respectarea continuă a legilor, reglementărilor și altor cerințe legale

Vom utiliza și prelucra informațiile dvs. pentru a respecta obligațiile legale la care suntem supuși. De exemplu, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs., în baza unei hotărâri judecătorești sau a unei citații, dacă primim una.

Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea unei obligații legale [articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protecția datelor.

Durata stocării datelor dvs.

Această secțiune stabilește cât timp ne păstrăm datele colectate. Am stabilit perioade de păstrare specifice, acolo unde este posibil. În cazul în care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retenție.

Perioade de retenție

Log-uri de server: păstrăm informații ca log-urile serverului pentru 5 ani, pentru motive de securitate.

Informații privind cererile de oferte plasate: atunci când plasați o cerere de ofertă, păstrăm aceste informații timp de 5 ani de la încheierea exercițiului financiar în care ați plasat comanda, în conformitate cu obligația noastră legală de a păstra înregistrări în scopuri fiscale.

Corespondență: atunci când faceți o cerere sau ne contactați din orice motiv, fie prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, vom păstra informațiile dvs. atâta timp cât este necesar să răspundem pentru a rezolva cererea dvs. și pentru următoarele 12 luni de zile, după care vom șterge informațiile dvs.

Criterii pentru stabilirea perioadelor de păstrare

În orice alte circumstanțe, vă vom păstra informațiile doar atât timp cât vor fi necesare, luând în considerare următoarele:

 • scopul (scopurile) și utilizarea informațiilor dvs. atât în prezent, cât și în viitor (spre exemplu, dacă este necesar să continuăm stocarea acelor informații, pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract cu dvs. sau să vă contactăm în viitor);
 • dacă avem o obligație legală de a continua prelucrarea informațiilor dvs. (cum ar fi orice obligații de păstrare a înregistrărilor impuse de legea sau reglementările relevante);
 • dacă avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informațiilor (cum ar fi consimțământul dvs.);
 • nivelurile de risc, cost și responsabilitate, implicate în continuarea deținerii informațiilor;
 • cât de greu este să ne asigurăm că informațiile pot fi actuale și exacte; și
 • orice circumstanțe înconjurătoare relevante (cum ar fi natura și statutul relației noastre cu dvs.).

Securizarea informațiilor dvs.

Luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate, pentru a vă asigura informațiile și pentru a le proteja împotriva utilizării neautorizate sau ilegale și a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

 • partajarea și furnizarea accesului la datele dvs., în măsura minimă necesară, sub rezerva restricțiilor de confidențialitate, acolo unde este cazul și în mod anonim, ori de câte ori este posibil;
 • folosirea serverelor securizate pentru stocarea informațiilor;
 • verificarea identității oricărei persoane care solicită accesul la informații, înainte de a îi acorda acces la informații;
 • utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL), pentru a cripta orice informații pe care ni le trimiteți prin intermediul oricăror formulare de pe site-ul nostru Web
 • transferăm datele dvs. doar prin intermediul unui sistem închis sau prin transferuri de date criptate;

Transmiterea de informații către noi, prin e-mail

Transmiterea informațiilor pe Internet nu este în întregime sigură și, dacă ne trimiteți informații prin intermediul Internetului (prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceți acest lucru în întregime pe propriul risc.

Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputației, daune, datorii sau orice altă formă de pierdere sau de prejudiciu suferită de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informații prin astfel de mijloace.

Toate informațiile dvs. sunt stocate în Republica Moldova.

În afară de respectarea oricăror obligații legale față de care suntem supuși (de exemplu, conformarea cu o hotărâre judecătorească), nu intenționăm să vă transferăm informațiile în afara SEE sau unei organizații internaționale. În cazul puțin probabil în care suntem obligați să vă transferăm informațiile în afara SEE (sau unei organizații internaționale), pentru un astfel de scop, vom asigura garanții și protecții adecvate.

Drepturile dvs. asupra datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor restricții privind anumite drepturi, aveți următoarele drepturi în legătură cu datele dvs., pe care le puteți exercita prin transmiterea unui e-mail către [email protected]:

 • să solicitați acces la informațiile dvs. și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;
 • să solicitați corectarea sau ștergerea datelor dvs.;
 • să solicitați limitarea utilizării datelor dvs.;
 • să primiți informațiile pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fișier CSV) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt operator de date (inclusiv unui operator de date terță parte);
 • să obiectați asupra prelucrării datelor dvs. în anumite scopuri (pentru mai multe informații, consultați secțiunea de mai jos intitulată "Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri"); și
 • • să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. în orice moment în care ne bazăm pe consimțământul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informații. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor dvs. pe baza consimțământului dvs., înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.

Verificarea identității dvs., în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs.

În cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile, pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru.

Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.

Cum vă verificăm identitatea

În cazul în care dispunem de informații adecvate despre dvs. în dosar, vom încerca să verificăm identitatea dvs. utilizând aceste informații.

Dacă nu este posibil să vă identificăm pe baza acestor informații sau dacă nu avem informații suficiente despre dvs., este posibil să solicităm copii sau certificate ale unor documente, pentru a vă putea verifica identitatea, înainte de a vă putea oferi accesul la datele dvs.

Vom putea confirma informațiile exacte de care avem nevoie pentru a vă verifica identitatea în circumstanțele dvs. specifice, dacă și când faceți o astfel de solicitare.

Dreptul dvs. de a obiecta față de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri

Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește datele dvs., pe care le puteți exercita prin trimiterea unui e-mail către adresa: [email protected]:

 • să obiectați la utilizarea sau prelucrarea informațiilor de către noi, pentru a îndeplini o sarcină în interes public sau în interesul nostru legitim, inclusiv "crearea de profiluri" (analizarea sau prezicerea comportamentului dvs., pe baza informațiilor dvs.); și
 • să obiectați utilizarea sau prelucrarea datelor dvs., în scopuri de marketing direct.

Date cu caracter personal sensibile

"Date cu caracter personal sensibile" sunt informații despre un individ, care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice, în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind sănătatea sau informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații cu caracter personal sensibile de la persoane fizice și trebuie să nu ne trimiteți informații cu caracter personal delicate.

Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat informații cu caracter personal sensibile, veți fi considerat că ne-ați dat în mod explicit consimțământul să prelucrăm informațiile cu caracter personal sensibile, în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor. Vom folosi și prelucra informațiile dvs. cu caracter personal cu caracter sensibil, în scopul ștergerii acestora.

În cazul în care efectuăm modificări minore ale politicii noastre de confidențialitate, vom actualiza Politica de confidențialitate cu o nouă dată efectivă, menționată la începutul acesteia. Prelucrarea informațiilor dvs. va fi guvernată de practicile stabilite în noua versiune a Politicii de confidențialitate de la data efectivă a acesteia.

În cazul în care efectuăm modificări majore ale politicii noastre de confidențialitate sau intenționăm să utilizăm datele dvs. pentru un scop nou sau pentru un scop diferit de scopurile pentru care le-am colectat inițial, vă vom notifica prin e-mail (dacă este posibil) sau prin publicarea unui anunț pe site-ul nostru Web.

Vă vom furniza informațiile despre modificarea în cauză și despre scopul și orice alte informații relevante, înainte de a utiliza informațiile dvs. pentru noul scop.

Ori de câte ori este necesar, vom obține consimțământul dvs. prealabil, înainte de a utiliza informațiile dvs. într-un scop diferit de scopurile pentru care le-am colectat inițial.

Confidențialitatea minorilor

Deoarece ne pasă de siguranța și confidențialitatea copiilor online, nu contactăm cu bună știință sau nu colectăm informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Este posibil să primim informații referitoare la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani, prin fraudarea sau înșelăciunea unui terț. Dacă suntem înștiințați despre acest lucru, de îndată ce vom verifica informațiile, atunci când legea cere acest lucru, vom obține imediat consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, dacă nu putem obține consimțământul părinților, vom șterge informațiile de pe serverele noastre. Dacă doriți să ne anunțați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să faceți acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected].

Drepturi de autor

Această politică de confidențialitate se bazează pe un șablon furnizat de RSD - Romsym Data. Pentru informații suplimentare, accesați următoarea pagină : http://www.gdpr-ro.ro

Dreptul de autor la această politică de cookie-uri este fie deținut de noi, fie este licențiat către noi și este protejat de legile drepturilor de autor din România și de software-ul de protecție a drepturilor de autor. Toate drepturile de proprietate intelectuală din acest document sunt rezervate.

Termeni de utilizare

Termenii de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru Web www.romsym.md (website-ul nostru). Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare.

Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 04.04.2018.

Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dvs., precum și copii ale versiunilor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. VĂ ATRAGEM ATENȚIA ÎN LEGĂTURĂ CU CLAUZELE 14 (EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII), 15 (DESPĂGUBIRI), 16 (CLAUZE PRIVIND EXONERAREA) ȘI 17 (RESTRICȚII REFERITOARE LA VÂRSTĂ).

În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul nostru.

Cuprins

 • Detalii despre noi
 • Răspunderea dvs. pentru alte persoane care accesează website-ul nostru utilizând dispozitivul sau conexiunea dvs. la Internet
 • Alte documente care guvernează utilizarea website-ului nostru
 • Disponibilitatea website-ului nostru
 • Modificări pe care le putem aduce acestor Termeni de utilizare și alte documente
 • Detaliile contului dvs.
 • Proprietatea materialelor prezente pe website-ul nostru
 • Informații și conținuturi de pe website-ul nostru furnizate în baza unei relații de independență
 • Utilizări permise ale materialelor website-ului nostru
 • Utilizări interzise ale website-ului nostru
 • Viruși și alte tipuri de conținut dăunător
 • Link-uri către alte website-uri
 • Link-uri către website-ul nostru
 • EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII
 • DESPĂGUBIRI
 • REPUDIERI
 • RESTRICȚII REFERITOARE LA VÂRSTĂ
 • Legea și jurisdicția în vigoare

1. Detalii despre noi

(a) Romsym Data operează website-ul.

(b) Romsym Data este o societate cu răspundere limitată înființată în Romania. Adresa noastră înregistrată este Strada Popa Nan 108A, sector 3, București, România. Numărul nostru de înregistrare în scopuri de TVA este RO2624809.

(c) Numărul nostru de telefon de contact este +4 021 323 14 31 și adresa noastră de e-mail de contact este [email protected].

2. Responsabilitatea dvs. față de persoanele care accesează website-ul nostru folosind dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet

Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs., sau care utilizează conexiunea dvs. la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele trebuie să nu acceseze sau să utilizeze website-ul nostru și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.

3. Alte documente care guvernează utilizarea website-ului nostru

3.1. În plus față de acești Termeni de utilizare, utilizarea de către dvs. a website-ului nostru este, de asemenea, reglementată de următoarele documente:

(a) Politica noastră de confidențialitate, disponibilă la http://www.romsym.ro/description.php/Politica-confidentialitate/13/. Politica noastră de confidențialitate guvernează utilizarea noastră a informațiilor dvs. Politica stabilește tipurile de informații, motivele pentru care le colectăm, modul în care le utilizăm, unde le putem transmite, în ce circumstanțe și din ce motive și orice alte informații relevante referitoare la utilizarea și/sau prelucrarea datelor dvs. și a drepturilor dvs. în legătură cu datele dvs.

(b) Politica noastră privind cookie-urile, disponibilă la http://www.romsym.ro/description.php/Cookie-Policy/12/. Politica noastră privind cookie-urile guvernează folosirea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pe website-ul nostru. Aceasta stabilește tipurile de cookie-uri pe care le folosim, scopurile pentru care le folosim, circumstanțele în care putem plasa cookie-uri pe computerul, dispozitivul sau browserul dvs. și alte informații relevante referitoare la cookie-uri, cum ar fi metoda prin care puteți modifica preferințele și setările browserului pentru a accepta sau respinge cookie-uri.

3.2. Prin accesarea și utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile cuprinse în acești Termeni de utilizare, și acceptați că vă vom prelucra datele dvs. personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și vom utiliza cookie-uri și tehnologii similare în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

3.3 Dacă nu sunteți de acord cu termenii stabiliți în acești Termeni de utilizare, trebuie să nu utilizați site-ul nostru.

4. Disponibilitatea site-ului nostru

4.1 Nu garantam și nu oferim garanții că:

(a) website-ul va fi disponibil în orice moment sau din orice locație geografică;

(b) accesul dvs. pe site va fi continuu sau neîntrerupt; sau

(c) website-ul va fi accesibil sau optimizat pentru toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele sau platformele de vizualizare.

4.2 Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul în intregime sau partial la website din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau funcționalității website-ului, actualizarea de conținut, întreținerea periodică sau rezolvarea oricăror probleme pe care le-am putea intampina. Ori de câte ori anticipăm că trebuie să suspendăm accesul pe site pentru o perioadă considerabilă de timp, vom încerca să vă furnizăm o notificare prealabilă în cazul în care acest lucru este practic posibil în termen de 48 de ore.

4.3 Website-ul nostru este furnizat numai utilizatorilor din Romania. Deși este posibilă accesarea website-ului din alte țări, nu facem nicio declarație legată de conformarea website-ului nostru la cerințele legale în vigoare din orice altă jurisdicție în afară de România, sau de adecvarea conținutului disponibil pe website-ul pentru utilizatori din alte jurisdicții.

5. Modificări pe care le putem aduce acestor Termeni de utilizare și altor documente

5.1 Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic acești Termeni de utilizare, Politica de confidențialitate, Politica privind cookie-urile și orice alt document menționat de oricare dintre acestea. Putem schimba Termenii de Utilizare și alte documente pentru orice motiv, inclusiv ca să:

(a) reflecte orice schimbări în modul în care ne desfășurăm afacerea;

(b) luăm în considerare orice modificări pe care le facem pe website-ul nostru, incluzând, insă fără a ne limita la, orice noi caracteristici sau funcționalități pe care le furnizăm, orice ajustări ale mijloacelor prin care vă furnizăm notificări sau orice modificări aduse conținutului, scopului sau disponibilității site-ului web;

(c) descriem cu exactitate activitățile noastre actuale de prelucrare a datelor, astfel încât să fiți la curent cu ultimele noastre practici;

(d) vă informăm despre orice schimbări în modul în care utilizăm cookie-uri sau tehnologii similare de colectare a informațiilor; sau

(e) ne asigurăm că documentația noastră respectă și va respecta în continuare toate legile, reglementările și îndrumările actuale și viitoare aplicabile.

5.2 În cazul în care acest lucru este cerut de lege, vă vom informa cu privire la orice modificare a acestor Termeni de utilizare sau a celorlalte documente la care se referă, prin publicarea unui anunț pe website și/sau prin postarea unei versiuni actualizate a acestor Termeni de utilizare sau a altor astfel de documente pe site-ul nostru cu o nouă dată efectivă indicată la începutul acestora.

5.3 Dacă alegeți să continuați să accesati website-ul nostru după ce ne-am actualizat Termenii de utilizare, sunteți de acord să respectati aceste versiuni actualizate. Veți fi notificat în prealabil asupra actualizărilor efectuate. Acceptați, de asemenea, că prin continuarea accesului la website-ul nostru după actualizarea politicii de confidențialitate și/sau a politicii privind cookie-urile, practicile stabilite în acele politici actualizate se vor aplica procesării datelor dvs. și utilizării cookie-urilor și tehnologiilor similare.

5.4 Trebuie să verificați acești Termeni de utilizare și toate celelalte documente la care se referă acesta de fiecare dată când accesați website-ul nostru, pentru a ne asigura că sunteți conștient de termenii care se aplică în acel moment.

5.5 Data la care au fost modificate ultima dată acești Termeni de utilizare și/sau orice alte documente (inclusiv politica noastră de confidențialitate și politica privind cookie-urile) este prezentată în partea de sus a documentului respectiv sub denumirea de "dată efectivă" a documentului.

6. Proprietatea materialelor de pe website-ul nostru

6.1 Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe website-ul nostru și conținutul său sunt fie deținute de noi, fie licențiate către noi. Toate aceste drepturi sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală din Romania, iar toate drepturile sunt rezervatede către noi. Orice utilizare a website-ului și a conținutului acestuia, cu excepția cazului în care este autorizată în mod expres în acest document, este strict interzisă. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de noi.

6.2 Mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile și alte marci deținute de terți și folosite sau expuse pe sau prin intermediul website-ului nostru (denumite colectiv "Mărci terțe") pot fi mărci ale proprietarilor lor, care pot sau nu să ne aprobe sau să fie afiliați cu sau legați de noi. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare sau în termenii furnizați de proprietarul unei mărci terțe, nici o afirmație din cadrul acestor Termeni de utilizare sau din cadrul website-ului nostru nu poate fi interpretată ca acordând, prin deducție sau altele, orice licența sau drept de a utiliza oricare dintre mărcile noastre sau oricare marcă terță care este utilizată sau afișată pe site, fără a primi anterior permisiune în scris. Vom beneficia exclusiv de orice beneficiu generat prin utilizarea mărcilor noastre.

7. Informații și conținuturi de pe site-ul nostru furnizate în baza unei relații de independență

7.1 Website-ul nostru este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații generale despre noi, despre afacerea noastră și despre orice produse sau servicii pe care le oferim periodic. Nu facem website-ul nostru disponibil pentru alte scopuri, cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de utilizare.

7.2 Conținutul site-ului nostru nu este conceput ca sfat. Nu trebuie să vă bazați pe niciun conținut al site-ului nostru în orice scop și trebuie să căutați consultanță profesională independentă înainte de a decide să va bazați orice acțiune pe orice conținut disponibil pe site-ul nostru.

7.3 Nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, că orice conținut sau materiale disponibile pe site-ul nostru sunt exacte, complete sau actualizate periodic.

8. Utilizări permise ale materialelor website-ului nostru

8.1 Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat numai pentru uz personal, privat și necomercial. Puteți să imprimați sau să distribuiți conținutul de pe website-ul nostru în scopuri personale, private și necomerciale, și puteți face pe ceilalți din cadrul organizației dvs. conștienți de conținutul de pe website-ul nostru. Nu puteți extrage, reproduce sau distribui conținutul website-ului nostru în alte scopuri fără consimțământul nostru scris prealabil.

8.2 Ori de câte ori imprimați, descărcați, distribuiți sau transmiteți conținut de pe website-ul nostru altor persoane, trebuie să nu faceți nicio adăugire sau să ștergeți sau să modificați textul de pe site-ul nostru, trebuie să nu modificați nicio imagine, în orice mod, să nu eliminați niciun text însoțitor de pe astfel de imagini, materiale sau grafice și trebuie să vă asigurați că tot conținutul transmis unei părți terțe este o reprezentare exactă a conținutului așa cum apare pe site-ul nostru.

8.3 Este interzis să utilizați orice tehnologie de extragere sau minare a datelor, sau orice alte instrumente similare ale terților pentru extragerea sau reproducerea oricăror date sau conținut de pe site-ul nostru fără consimțământul nostru prealabil scris.

8.4 Ori de câte ori transferați orice conținut sau materiale de pe site-ul nostru către oricine, trebuie să ne creditați ca autori ai unui astfel de conținut sau materiale (sau alți autori, ori de câte ori au fost creditați de noi) în momentul în care transmiteți acest conținut sau materiale.

9. Utilizări interzise ale website-ului nostru

9.1 Este interzis să reproduceți, să duplicați, să copiați sau să revindeti orice parte a site-ului nostru sau a vreunui conținut de pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres în acești Termeni de utilizare.

9.2 Fără consimțământul nostru prealabil scris, este interzis să accesati, să interveniti, să distrugeti sau să perturbati în vreun fel

site-ul nostru sau orice parte componenta a acestuia,

sistemele noastre,

orice hardware sau echipament sau oricare dintre rețele pe care este găzduit site-ul nostru,

orice software pe care îl folosim pentru a crea sau a modifica site-ul web sau pentru a vă pune la dispoziție site-ul

sau orice hardware, echipament, rețea, server, software sau tehnologie deținute sau operate de noi sau de orice terță parte.

9.3 Trebuie să utilizați website-ul nostru numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Este interzisă utilizarea website-ulului nostru:

(a) pentru orice scop ilegal sau care încalcă în orice fel legile sau reglementările aplicabile, locale, naționale sau internaționale;

(b) pentru orice scop fraudulos;

(c) pentru efectuarea oricărei publicități nesolicitate sau neautorizate sau a unei comercializări directe sau indirecte către oricine prin orice mijloace;

(d) pentru încarcarea, găzduirea sau transmiterea de viruși, malware, adware, spyware, worms, Trojan horses, loggers, bombe logice sau alte programe sau coduri dăunătoare care ar putea afecta utilizarea sau operarea site-ului nostru web, hardware-ului sau sistemelelor noastre

(e) pentru comunicarea cu sau pentru vătămarea copiilor; sau

(f) în orice mod sau pentru orice scop care încalcă acești Termeni de utilizare sau termenii oricărora dintre documentele la care se referă acești Termeni de utilizare.

9.4 Este interzisă transmiterea oricarei informații despre dvs. dacă aveți sub 18 ani sau despre oricare altă persoană care este:

(a) sub vârsta de 18 ani; sau

(b) dacă au vârsta de 18 ani sau mai mult, în cazul în care nu ați primit consimțământul scris în prealabil de a transmite informații despre ele.

9.5 Este interzis să ne transmiteți informații care sunt considerate "informații personale sensibile". "Informații personale sensibile" sunt informații despre dvs. sau despre orice altă persoană care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filosofice, calitatea de membru al sindicatelor sau care sunt date genetice, date biometrice, informații care privesc sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală.

9.6 Dacă ne transmiteți în mod accidental sau intenționat astfel de informații, va fi considerat că v-ați dat acordul prelucrării acestor informații pe baza articolului 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016 / 769).

10. Virușii și alte tipuri de conținut dăunător

10.1 Nu garantăm că website-ul nostru nu conține viruși sau alte programe rău intenționate. Cu toate acestea, facem eforturi rezonabile pentru a preveni ca astfel de viruși sau bug-uri să fie încărcate pe site-ul nostru.

10.2 Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de bug-uri sau viruși de pe website-ul nostru sau de orice software care ar putea fi transferat pe calculatorul dvs. de pe website-ul nostru sau orice consecințe pe care le poate avea prezența sau funcționarea unor astfel de programe.

10.3 Trebuie să vă asigurați că aveți la dispoziție o protecție antivirus actualizată și eficientă pe computer sau pe orice alt dispozitiv de navigare.

10.4 Este interzis să încărcați sau să introduceți pe site-ul nostru orice fel de viruși, programe malware, spyware, adware, Trojan horses, worms, bombe logice, bombe de timp, keyloggers sau alte programe sau coduri dăunătoare sau rău intenționate.

10.5 Este interzis să utilizați terți, software sau tehnologii pentru a încerca să obțineți acces neautorizat la website-ul nostru, serverele, sistemele, hardware-ul, software-ul sau datele noastre.

10.6 Este interzis să încercați să efectuați atacuri de tip denial of service pe website-ul nostru.

10.7 Este interzis să efectuați orice acțiune care să contravină legilor in vigoare.

10.8 Putem raporta orice încălcare sau presupusă încălcare a acestei clauze 11 (Viruși și alte conținuturi dăunătoare) autorităților competente și vă putem dezvălui identitatea.

11. Legături către alte site-uri Web

11.1 Link-uri cu conținut sau site-uri terțe pot apărea pe site-ul nostru periodic. Nu suntem responsabili pentru conținutul oricăror website-uri accesibile prin intermediul oricărui link (link-uri) de pe site-ul nostru. Orice conținut de pe site-uri web ale unor părți terțe este în afara controlului nostru și nu garantam că un astfel de conținut este potrivit pentru utilizare sau vizualizare, legal sau corect.

11.2 Orice website al unei părți terțe accesibil printr-o legătură pe site-ul nostru poate colecta și procesa informațiile dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de activități de prelucrare a datelor realizate de un site web terț care este legat de site-ul nostru și nu ne asumam răspundere cu privire la aceste informații. Trebuie să verificați politica de confidențialitate a unei astfel de parte terță pentru a stabili modul în care aceasta poate utiliza informațiile dvs. înainte de a vă decide să utilizați website-ul și caracteristicile sale.

12. Link-uri către site-ul nostru

12.1 Este interzis să publicați link-uri către site-ul nostru pe alte website-uri deținute de dvs. fără consimțământul nostru prealabil scris.

12.2 În cazul în care ați obținut consimțământul de a publica link-uri către site-ul nostru:

(a) puteți publica link-uri către site-ul nostru pe alte website-uri deținute de dvs, cu condiția ca aceste website-uri și utilizarea oricăror legături către website-ul nostru să respecte acești Termeni de utilizare;

(b) ori de câte ori publicați un link către website-ul nostru pe orice alt site, sunteți de acord că veți face acest lucru într-o manieră adecvată și nu în vreun fel defăimător sau disprețuitor față de noi, care poate provoca prejudicii pentru noi sau afacerea noastră; și

(c) este interzis să publicați link-uri catre site-ul nostru pentru a sugera orice formă parteneriat, colaborare, afiliere, relație de afaceri, cu noi în cazul în care această afiliere nu există și în orice caz, în prealabil trebuie obținut un consimțământ scris.

12.3 Ne putem retrage permisiunea de a publica link-uri catre website-ul nostru în orice moment. În cazul în care vă retragem permisiunea de a publica link-uri către website-ul nostru și vă informăm despre acest lucru, trebuie să eliminați imediat orice link către site-ul nostru.

13. EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII

13.1 Nu ne limităm răspunderea față de dvs. în cazul în care ar fi ilegal să facem acest lucru, de exemplu, pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră. În cazul în care legea aplicabilă nu permite ca toate limitele de răspundere de mai jos să se aplice, limitările se vor aplica numai în măsura maximă permisă de legea aplicabilă.

13.2 ÎN NICIUN CAZ ȘI SUB NICI O CIRCUMSTANȚĂ NU VOM FI (INCLUZÂND FIRMELE MAMĂ, SUBSIDIARELE, AFILIATELE, OFEIȚERII, DIRECTORII, MEMBRII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII) RESPONSABILI FAȚĂ DE DVS. PENTRU NICI O PIERDERE, PAGUBĂ (FIE DIRECTĂ, INDIRECTĂ, PUNITIVĂ, ACTUALĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ, SAU ALTELE), COSTURI, OBLIGAȚII SAU PENALITĂȚI, FIE CONTRACTUALE, DE PREJUDICIU, DE ÎNCĂLCARE A DREPTURILOR PREVĂZUTE DE LEGE, SAU ALTFEL, PREVĂZUTE SAU NU, ÎN LEGĂTURĂ SAU CU PRIVIRE LA:

(a) UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU;

(b) ORICE CORUPERE SAU PIERDERE DE DATE;

(c) ORICE INCAPACITATE DE A ACCESA SITE-UL NOSTRU, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE LA, ORICE ÎNTRERUPERI, SUSPENDĂRI SAU RETRAGERI ALE SITE-ULUI NOSTRU (ORICARE AR FI MOTIVUL);

(d) ORICE UTILIZARE A ORICĂRUI CONȚINUT SAU MATERIAL DE PE SITE-ULUL NOSTRU, INCLUZÂND ORICE DECIZII AȚI FĂCUTĂ PE BAZA ACESTUI CONȚINUT SAU MATERIAL;

(e) ORICE PIERDERE DE ECONOMII, PROFITURI, VÂNZĂRI, AFACERI SAU VENITURI;

(f) ORICE ATINGERE REPUTAȚIEI

(g) ORICE ALTE PIERDERI SECUNDARE, SUCCESIVE SAU INDIRECTE,

ȘI CHIAR DACĂ AM FOST AVERTIZAȚI DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE PIERDERI SAU DAUNE, FĂRĂ LIMITARE, VEȚI FI RESPONSABILI PENTRU COSTURILE DE REPARAȚII SAU CORECȚII ÎN CAZUL UNOR ASTFEL DE PIERDERI, DETERIORĂRI, COSTURI, CHELTUIELI SAU PENALITĂȚI.

13.3 NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU NICIO DAUNĂ CARE AR FI PUTUT FI EVITATA PRIN URMAREA SFATULUI NOSTRU DE A APLICA O ACTUALIZARE OFERITA GRATUIT SAU PENTRU DAUNE CARE AU FOST CAUZATE DE DVS. DIN CAUZA CȘ NU AU FOST URMATE CORECT INSTRUCȚIUNILE DE INSTALARE SAU DE A AVEA CERINTELE MINIME RECOMANDATE DE NOI.

13.4 Sunteți de acord în mod explicit că nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de conținut sau comportament defăimător, ofensator sau ilegal al vreunei părți terțe și că riscul de vătămare sau deteriorare a celor de mai sus se bazează în întregime pe acțiunile dvs.

13.5 SUNTEȚI DE ACORD CĂ ÎN CAZUL ÎN CARE VI SE ADUC DAUNE SAU PIERDERI DIN SAU PRIN LEGĂTURĂ CU ACȚIUNILE SAU OMISIUNILE NOASTRE, ACELE DAUNE NU VOR CONSTITUI UN MOTIV VALID PENTRU A BLOCA ORICE EXPLOATARE A WEBSITE-ULUI, SERVICILOR, PROPRIETĂȚILOR, PRODUSELOR SAU ORICĂRUI ALT CONȚINUT DEȚINUT DE NOI.

13.6 În măsura în care oricare dintre prevederile acestei clauze 13 (EXCLUDERI ȘI LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII) sunt neaplicabile ca excluderi totale de răspundere, acestea vor fi interpretate ca limitări ale răspunderii, limitând răspunderea noastră față de dumneavoastră în cea mai mare măsură permisă de lege.

14. DESPĂGUBIRI

14.1 Dvs. (și de asemenea orice parte terțăpentru care sau în numele căreia gestionați un cont sau o activitate pe website-ul nostru) sunteți de acord să ne apărați (la cererea noastră), să ne despăgubiți față de orice revendicare, datorie, daună, cheltuială, inclusiv, și fără limitare la, onorariile și costurile legale, care rezultă din sau în orice fel sunt legate de oricare dintre următoarele (inclusiv ca urmare a activităților dvs. directe pe website sau a celor efectuate în numele dvs.):

(a) încărcarea de material de către dvs., accesarea sau utilizarea site-ului web;

(b) încălcarea sau presupusa încălcare a acestor Termeni de utilizare;

(c) încălcarea drepturilor terților, inclusiv, fără a se limita la, încălcarea a oricărui drept de proprietate intelectuală, publicitate, confidențialitate, proprietate sau drept la o viață privată;

(d) încălcarea oricăror legi, reguli, reglementări, coduri, statute, ordonanțe sau ordine ale oricărei autorități guvernamentale și cvasi-guvernamentale, incluzând, fără limitare la, toate autoritățile de reglementare, administrative și legislative; sau

(e) orice denaturare făcută de dvs. a conținutului website-ului

14.2 Veți coopera pe deplin cand sunteți solicitat de noi în apărarea oricărei reclamații. Ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea exclusivă și controlul oricărei chestiuni supuse despăgubirii de către dvs.

15. REPUDIERI

15.1 WEBSITE-UL ESTE FURNIZAT ÎN BAZA PRINCIPIILOR „EXACT CUM A FOST CREAT", „CÂND ESTE DISPONIBIL" ȘI „CU TOATE DEFECTELE AFERENTE". ÎN MĂSURA ÎN CARE ACEST LUCRU ESTE PERMIS DE LEGE, NU FACEM NICIO DECLARAȚIE SAU GARANȚIE SAU NICI O CONFIRMARE DE ORICE FEL, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, CU PRIVIRE LA:

(A) SERVICIUL;

(B) CONȚINUTUL WEBSITE-ULUI;

(C) CONȚINUTUL UTILIZATORILOR; SAU

(D) SECURITATEA ASOCIATĂ CU TRANSMITEREA DE INFORMAȚII CĂTRE WEBSITE.

ÎN PLUS, REPUDIEM TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, DE INEXISTENȚĂ A UNEI CONTRAFACERI, DE TITLU, DE INTEGRARE CU ORICE SISTEM ȘI DE SIGURANȚĂ ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR.

15.2 NU REPREZENTĂM SAU GARANTĂM FAPTUL CĂ SERVICIILE VOR FI FĂRĂ ERORI SAU NEÎNTRERUPTE, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE SAU CĂ SERVICIUL SAU SERVERUL CARE FACE SERVICIUL DISPONIBIL ESTE LIPSIT DE COMPONENTE DĂUNĂTOARE, INCLUSIV, ȘI FĂRĂ LIMITARE LA, VIRUȘI. NU FACEM NICI O DECLARAȚIE SAU GARANȚIE CĂ INFORMAȚIILE (INCLUSIV ORICE INSTRUCȚIUNI) DESPRE SERVICII SUNT CORECTE, COMPLETE SAU UTILE. ACCEPTAȚI FAPTUL CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A WEBSITE-ULUI SE REALIZEAZĂ PRIN RISCUL ASUMAT DE CĂTRE DVS. NU GARANTĂM CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A WEBSITE-ULUI ESTE LEGALĂ ÎN ORICE JURISDICȚIE SPECIALĂ ȘI REPUDIEM ÎN MOD EXPRES ASTFEL DE GARANȚII. ANUMITE JURISDICȚII LIMITEAZĂ SAU NU PERMIT RENUNȚAREA LA GARANȚII IMPLICITE SAU LA ALTE GARANȚII, ASTFEL ÎNCÂT EXCLUDEREA DE RĂSPUNDERE DE MAI SUS NU VI SE APLICĂ ÎN MĂSURA ÎN CARE LEGEA RESPECTIVĂ ESTE VALABILĂ PENTRU DVS. ȘI PENTRU ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE.

15.3 PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, REPREZENTAȚI ȘI CONFIRMAȚI FAPTUL CĂ ACTIVITĂȚILE DVS. SUNT LEGALE ÎN FIECARE JURISDICȚIE ÎN CARE ACCESAȚI SAU UTILIZAȚI ACEST SERVICIU.

15.4 NU SUSȚINEM NICI UN CONȚINUT DE PE ACEST SITE ȘI ÎN MOD EXPRES NEGĂM ORICE RESPONSABILITATE SAU RESPONSABILITATE FAȚĂ DE ORICE PERSOANĂ SAU ENTITATE PENTRU ORICE PIERDERE, DAUNĂ (REALĂ, PUNITIVĂ SAU ALT TIP DE DAUNĂ), PREJUDICIU, REVENDICARE, RĂSPUNDERE SAU ALTELE DE ORICE NATURĂ BAZATĂ PE SAU REZULTATĂ DIN ORICE CONȚINUT AFIȘAT PE ACEST SITE.

16. Restricții de vârstă privind utilizarea site-ului nostru

16.1 Website-ul nostru și toate produsele sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul site-ului web nu sunt destinate utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani.

16.2 DACĂ AVEȚI VÂRSTA SUB 18 ANI, TREBUIE SĂ NU UTILIZAȚI SITE-UL NOSTRU, SĂ ACHIZIȚIONAȚI SAU SĂ ÎNCERCAȚI SĂ CUMPĂRAȚI VREUNUL DINTRE PRODUSELE SAU SERVICIILE NOASTRE SAU SĂ NE FURNIZAȚI ORICE INFORMAȚII DESPRE DVS. SAU DESPRE ORICINE ALTCINEVA.

16.3 Nu prelucram intenționat date despre orice persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani.

17. Legea și jurisdicția

7.1 Acești termeni de utilizare, toate documentele la care se referă și eventualele litigii apărute din sau în legătură cu acestea sau orice alte documente la care se referă, fie contractuale sau necontractuale, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea din România.

17.2 Instanțele din România au competența exclusivă asupra oricărei reclamații sau a litigiilor care decurg din sau în legătură cu acești termeni de utilizare și orice documente la care fac referire.

18. Drepturi de autor

Acești termeni de utilizare se bazează pe un șablon furnizat de Romsym Data. Pentru informații suplimentare, accesați următoarea pagină: http://www.gdpr-ro.ro

Dreptul de autor la această politică de cookie-uri este fie deținut de noi, fie este licențiat către noi și este protejat de legile drepturilor de autor din România și de software-ul de protecție a drepturilor de autor. Toate drepturile de proprietate intelectuală din acest document sunt rezervate.

Ce reprezintă o certificare?

Certificarea (sistemelor de management, personalului, produselor) reprezintă acțiunea unei terțe părți (organism de certificare) ce demonstrează că organizația furnizează servicii și/sau produse în conformitate cu un anumit standard referențial.

Ce reprezintă un standard?

Un standard reprezintă un document care stabilește anumite cerințe, specificații, caracteristici ce pot fi utilizate în mod consecvent pentru a se asigura că procesele, produsele și serviciile sunt conforme și adecvate scopului lor.

Ce reprezintă ISO?

ISO (Organizația Internațională de Standardizare) reprezintă o rețea de instituții de standardizare din care fac parte 156 de țări, cu sediul secretariatului general la Geneva. Organizația Internațională de Standardizare, prin membrii săi din întreaga lume, dezvoltă, publică și difuzează standardele internaționale.

Care sunt beneficiile standardelor ISO?

Standardele ISO asigură ca serviciile și produsele sunt de înaltă calitate, sigure și fiabile.

Care sunt beneficiile standardelor ISO?

Beneficiile standardelor ISO | Implementarea standardelor ISO

Standardele ISO asigură ca serviciile și produsele sunt:

de înaltă calitate,

sigure,

fiabile.

Pentru mediul de afaceri, acestea reprezintă instrumente strategice care reduc costurile prin diminuarea erorilor, riscurilor, pierderilor și sporirea productivițății.

Implementarea standardelor ISO permite organizațiilor să acceseze noi piețe de desfacere si să faciliteze comerțul liber și echitabil.

TÜV Austria România oferă servicii de certificare pentru diferite standarde ISO, cum ar fi:

Certificare ISO 9001:2015 - Managementul calităţii

Certificare ISO 14001:2015 - Sisteme de management de mediu

Certificare OHSAS 18001 - Sisteme de management al sănătăţii şi securităţii in muncă

Certificare ISO 27001 - Sisteme de management al Securităţii Informaţiei

Siguranţa Alimentelor - Certificare Sisteme de Management

Care sunt beneficiile și avantajele certificării unui sistem de management?

Certificarea unui sistem de management reprezintă un proces strategic care permite organizațiilor să obțină numeroase avantaje și beneficii în administrarea și gestionarea corectă a resurselor, dar și să facă față provocărilor pieței.

Care sunt beneficiile și avantajele certificării unui sistem de management?

Beneficiile certificării unui sistem de management | Avantajele certificării unui sistem de management

Certificarea unui sistem de management reprezintă un proces strategic care permite organizațiilor să obțină numeroase avantaje și beneficii în administrarea și gestionarea corectă a resurselor, dar și să facă față provocărilor pieței.

Printre beneficiile certificarii unui sistem de management se pot enumera:

Reducerea costurilor prin îmbunătățirea sistemelor și proceselor;

Creșterea satisfacției clienților prin îmbunătățirea siguranței și calității produselor si servciilor furnizate;

Creșterea încrederii în propriul sistem de management;

Realizarea de produse și servicii care îndeplinesc în mod constant necesitățile și așteptările clienților;

Acces la piețe noi de desfacere prin asigurarea compatibilității produselor și serviciilor.

TÜV Austria România oferă servicii de certificare pentru diferite standarde ISO, cum ar fi:

Certificare ISO 9001:2015 - Managementul calităţii

Certificare ISO 14001:2015 - Sisteme de management de mediu

Certificare OHSAS 18001 - Sisteme de management al sănătăţii şi securităţii in muncă

Certificare ISO 27001 - Sisteme de management al Securităţii Informaţiei

Siguranţa Alimentelor - Certificare Sisteme de Management

Când poți începe un proces de certificare?

Certificarea unui sistem de mana­gement al calităţii într-o organizaţie poate începe atunci când există:

Hotărârea fermă şi coordonarea nemijlocită a managementului de vârf

Implicarea conştientă şi continuă a întregului personal al organizaţiei, în primul rând a oricărui factor de deci­zie

Aportul calificat al unor specialişti în domeniul managementului calităţii

Stabilitatea organizaţională şi managerială a organizaţiei

După ce criterii alegi un organism de certificare?

Acreditare, recunoaștere la nivel național și internațional, calitatea serviciilor.

Care sunt etapele procesului de certificare?

Care sunt etapele procesului de certificare? | 10 Pași pentru Certificarea unui Sistem de management

Pasul 1: Cererea de ofertă pentru certificare a sistemului de management.

Pentru emiterea unei oferte sunt necesare informaţii privind domeniul de activitate al organizaţiei, dimensiunea acesteia precum şi datele de contact.

Puteţi completa online o  cerere de ofertă. De asemenea, puteţi trimite cererea de ofertă  pe fax (0213153296) sau pe email ([email protected]).

Pasul 2: Transmiterea ofertei către client.

În baza informaţiilor furnizate, TÜV AUSTRIA România transmite oferta de preţ conform cu mărimea, structura și domeniul de activitate al organizaţiei.

Pasul 3: Contractarea.

În urma acceptului ofertei se întocmește contractul de certificare.

Pasul 4: Desemnarea echipei de audit.

TÜV Austria România desemnează echipa de audit în conformitate cu cerinţele ISO 17021-1:2015, asigurându-se astfel un audit imparțial, efectuat de auditori cu competențe dovedite în domeniu.

Pasul 5: Planificarea auditului.

Auditorul-şef întocmește planul de audit în baza informațiilor furnizate de client și stabilesc împreună perioada de desfășurare a auditului.

Pasul 6: Auditul de certificare.

Conform prevederilor ISO 17021-1:2015, auditul de certificare se desfăşoară în 2 etape:

Etapa I: Analiza documentaţiei şi obținerea informațiilor necesare referitoare la domeniul sistemului de management.   

Etapa II: Evaluarea funcţionării Sistemului de Management la faţa locului. Acesta constă în verificarea implementării şi funcţionării sistemului de management în conformitate cu standardul pentru care se doreşte certificarea. Dacă în urma auditului de certificare se constată neconfomităţi, clientul trebuie să le rezolve şi să trimită dovada auditorului şef. După rezolvarea neconformităţilor, practic auditul se încheie.

Pasul 7: Eliberarea certificatului.

Se verifică documentația de audit și în urma unei decizii pozitive se eliberează certificatul.

Pasul 8: Auditul de supraveghere I

Are loc la cel mult 1 an de la încheierea auditului de certificare şi constă în analiza documentaţiei şi auditul la faţa locului.

Pasul 9: Auditul de supraveghere II

Are loc la cel mult 2 ani de la încheierea auditului de certificare şi constă în analiza documentaţiei şi auditul la faţa locului.

Pasul 10: Recertificarea

În vederea menținerii continuității, auditul de recertificare trebuie efectuat înaintea expirării certificatelor.

Ce presupune Auditul? | Ce este Auditul?

Procesul sistematic, independent și documentat în scopul obținerii de dovezi obiective și evaluarea lor cu obiectivitate pentru a determina măsura în care sunt îndeplinite criteriile de audit.

Procesul sistematic, independent și documentat în scopul obținerii de dovezi obiective și evaluarea lor cu obiectivitate pentru a determina măsura în care sunt îndeplinite criteriile de audit.

Auditul este o activitate planificată cu o durată prestabilită, procesul derulându-se pe 3 ani:

Anul I - Auditul de certificare

Conform prevederilor ISO 17021-1:2015, auditul de certificare se desfăşoară în 2 etape:

Etapa I: Analiza documentaţiei şi obținerea informațiilor necesare referitoare la domeniul sistemului de management.   

Etapa II: Evaluarea funcţionării Sistemului de Management la faţa locului. Acesta constă în verificarea implementării şi funcţionării sistemului de management în conformitate cu standardul pentru care se doreşte certificarea. Dacă în urma auditului de certificare se constată neconfomităţi, clientul trebuie să le rezolve şi să trimită dovada auditorului şef. După rezolvarea neconformităţilor, practic auditul se încheie.

Anul II - Auditul de supraveghere I

Are loc la cel mult 1 an de la încheierea auditului de certificare şi constă în analiza documentaţiei şi auditul la faţa locului.

Anul III - Auditul de supraveghere II

Are loc la cel mult 2 ani de la încheierea auditului de certificare şi constă în analiza documentaţiei şi auditul la faţa locului.

Ce presupune Preauditul?

Preauditul este un audit diagnoză ce permite identificarea din timp a neconformităţilor ce ar putea fi depistate în timpul auditului de certificare.

Acesta permite desfăşurarea auditului de certificare în condiţii optime şi închiderea auditului într-un timp cât mai scurt.

Este obligatorie Certificarea?

Certificarea sistemelor de management este un proces voluntar.

Implementarea standardelor aduce o serie de beneficii care contribuie la dezvoltarea activității organizației, printr-o mai bună gestionare a resurselor, cât și la creșterea satisfacției clienților.   

Prin urmare, certificarea sistemelor de management este importantă și necesară pentru fiecare organizație, indiferent de domeniul de activitate.

Cât costă o certificare a unui sistem de management?

Prețul unei certificări  de management se stabilește în funcție de structura, mărimea și domeniul de activitate al organizaţiei.

În baza informațiilor furnizate în cererea de ofertă de certificare,  TÜV AUSTRIA România va transmite oferta de preţ conform criteriilor enumerate mai sus.

Care este perioada de valabilitate a certificatelor ISO?

Termenul de valabilitate al certificatelor expiră după trei ani de la data eliberării acestora de către organismul de certificare sub condiția efectuării de către organism a auditurilor de monitorizare cu rezultat pozitiv, dovedind că toate condiţiile pentru menţinerea valabilităţii certificării sunt întrunite de către client.    

Care sunt etapele de înscriere la curs?

Pentru înscrierea la cursurile TÜV Austria România este necesar să completați formularul online aferent fiecărui curs sau transmiterea formularului pe email sau fax. Puteți descărca formularul de înscriere de aici.

Etapa I - Confirmarea organizării cursului.

Etapa II - Formarea grupei depinde de numărul de persoane care se vor înscrie la sesiunea de training. În cazul în care nu sunt suficiente confirmări, cursul se va reprograma pentru o dată ulterioară.

Etapa III - Efectuarea plății se va face înainte de începerea cursului, conform facturii emise de TÜV Austria România.

Ce acte sunt necesare pentru înscrierea la cursuri?

Acte necesare pentru cursurile de formare profesionala organizate de TÜV Austria România:

Formularul de înscriere;

Copie act de identitate (în cazul persoanelor fizice).

Acte necesare pentru cursurile de formare profesionala organizate de TÜV Austria România în colaborare cu ANC:

Formularul de înscriere;

Copie act de identitate (în cazul persoanelor fizice);

Copie certificat de naștere;

Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Acte necesare pentru cursurile de formare profesionala organizare de TÜV Austria România în colaborare cu ISIM Timisoara:

Formularul de înscriere;

Cerere certificare (o vom trimite noi);

Copie diplomă după ultima școală absolvită (minimum 10 clase);

Adeverință de experiență industrială pentru metoda pe care doriți sa o urmați (minimum 5 luni);

Atestat medical – acuitate vizuală;

2 fotografii tip buletin;

Copie certificat de naștere;

Copie certificat de căsătorie (daca este cazul);

Copie carte de identitate.

Care sunt avantajele participării la cursurile TÜV Austria România?

Avantajele cursurilor de formare profesionala TÜV Austria România

Cursurile TÜV Austria România se desfășoară la cele mai înalte standarde.

Lectori cu experiență practică şi pedagogică.

Lectorii TÜV Austria România sunt în acelaşi timp auditori  sau experţi activi, prezentând cazuri practice în cadrul cursurilor. Datorită abilităţilor pedagogice, ei reuşesc cu succes să transfere cunoştinţele teoretice şi practice.

Săli de curs cu echipamente moderne.

Se asigură transferul de cunoştinţe într-o atmosferă confortabilă pentru studiu.

Program de cursuri flexibil.

Periodic se lansează programul de cursuri. În funcție de cererile clienților se pot organiza cursuri suplimentare.

Recunoașterea națională și internațională în obținerea  unei calificări în domeniul de activitate vizat.

Cât costă, cât durează un curs, care este graficul?

Intrați pe pagina cursului pe care doriți să îl alegeți și aflați toate aceste informații. De obicei cursurile se organizează seara sau în weekend, de două ori pe săptămână, câte 3 ore academice.

Câți oameni sunt în grup?

Grupele sunt mici, orientativ 5-6 persoane. Mentorul reușește să acorde destula atenție fiecărui participant.

Ce durată și ce cost au cursurile de formare profesională?

Costul și durata sunt specificate în programul de cursuri publicat de TÜV Austria România şi afișate pe site la secțiunea CURSURI.